KOMPONÁLJ ZONGORAETŰDÖT!

Jason Freeman zongoraetűdjeit nem végleges kotta formájában komponálta meg. Egy weboldalon rövid zenei részleteket (egy-egy dallamot, akkordot, kitartott hangot, stb.) tett közzé, és bejelölte a közöttük létrehozható kapcsolatokat, sorrendeket. Ezek segítségével bárki megkonstruálhatja saját etűdjeit, melyeket meghallgathat, letölthet audiófájlként és kotta formájában is, sőt megoszthatja másokkal. A Making New Waves Fesztiválra létrehoztuk az oldal magyar változatát, ahol arra is lehetőség nyílik, hogy az így elkészült etűdöket a társszerzők elküldjék címünkre, benevezzenek versenyünkre. Mi pedig kiválasztunk egy darabot, melyet a fesztiválon Kathleen Supové fog előadni.

Beküldési határidő: 2009. november 28. 24:00.

Díj:
Két kategóriában lehet indulni: juniorok 18 év alatt, felnőttek 18 év felett. A nyertesek díja: 1-1 kétszemélyes 5 alkalmas bérlet a Trafó előadásaira a 2010-es évadban.

A versenyre egy személy korlátlan számú változattal nevezhet. Csak az I. (Mókusokat figyelek) és a II. (Tánctanulás) c. tételek kidolgozását vesszük figyelembe a versenyen.

Saját változatod benevezése a Zongoraetűdök versenyre:
- Alkosd meg saját változatodat a Mókusokat figyelek és a Tánctanulás etűdökből!
- Ha elégedett vagy az eredménnyel, kattints a “Megosztás” gombra, majd a “Mentsd és Oszd meg az etűdömet” linkre!
- Kattints a “Nevezés” gombra, és töltsd ki a táblázatot, hogy benevezz a versenyre!

A zongoraetűdök weboldala >>>